Soutěž získejte nového člena

Podmínky soutěže pro rok 2020 budou aktualizovány v listopadu 2019.

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2019

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV pokračuje pro české členy ÖAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2019. Soutěž na rok 2019 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2019. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER, nově také redakce časopisů lidé&HORY a TURISTA, a společnosti Rock Point a Osprey.

Jaké odměny na vás čekají?

Od Alpenvereinu:
Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu).

40_Titel_2017.jpg

Za získání 5 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 70,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku.

sportler-gutschein-2018.jpg

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 160,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku.

sportler-gutschein-2018.jpg

Od Alpenverein.cz a našich partnerů:
Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma celoroční předplatné časopisu lidé&HORY nebo časopisu TURISTA (dle vlastního výběru).

Za získání 5 nových členů do řad AV obdrží každý měsíc 3 vylosovaní stávající členové zdarma členství v Alpenvereinu na rok 2019 nebo na rok 2020 (dle výběru).

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen batoh Osprey od společnosti Rock Point (foto je pouze ilustrativní).

Podmínky soutěže:

Každý stávající člen ÖAV, který má uhrazené členské poplatky na aktuální rok (2019) a který získá nové členy do řad ÖAV může získat některé z výše uvedených odměn.

Stávající člen je ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok.

Nový člen je ten, kdo nikdy nebyl členem žádné sekce Alpenverein a má uhrazené členství na aktuální rok (2019). Novým členem pro rok 2019 je i ten člen, který si členské poplatky na rok 2019 uhradí v období od 1.9. do 31.12.2018 a získá tak členství na zbytek roku 2018 zdarma.

Jeden soutěžící člen může získat:
- 1-4 mapy (za získání 1-4 nových členů),
- plus jedno předplatné časopisu lidé&HORY nebo TURISTA (za získání 1 nového člena), časopisy zasíláme pouze po ČR,
- plus jeden šek v hodnotě 70€ a jedno členství v ÖAV zdarma (za získání 5 nových členů; členství získá v případě, že je vylosován)
- plus jeden šek v hodnotě 160€ a jeden batoh Osprey (za získání 10 nových členů).

Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy ÖAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

U naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat odměny pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mít uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

Jak získat odměny:

1. osobně - zastavte se v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63, formulář vyplníte na místě, předplatné časopisu aktivujeme na počkání, mapu nebo mapy si vyzvednete v sousední prodejně MAPIS (můžete hned nebo později, nejpozději však do 31.10.)
2. na dálku - pošlete poštou nebo mailem vyplněný formulář, mapu nebo mapy pošleme poštou doporučeně

Šeky na nákup v prodejnách SPORTLER nevydáváme na počkání, ale posíláme poštou, nebo po domluvě předáme osobně.
Vylosování členství v ÖAV zdarma za získání 5 nových členů proběhne vždy do 15. dne následujícího měsíce (tzn. do 15.2. za leden, do 15.3. za únor atd., poslední proběhne do 15.11. za říjen). Každý měsíc (leden-říjen) losujeme 3 členství. Vylosovaní budou informováni písemně či telefonicky.

Formulář pro soutěž Získejte nového člena do řad Alpenvereinu 2019 je ke stažení zde.

Seznam AV map:

AV klad 2018.JPG