Soutěž získejte nového člena

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2021

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV pokračuje pro české členy ÖAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2021. Soutěž na rok 2021 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2021. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER, nově také redakce časopisů lidé&HORY a TURISTA.

Jaké odměny na vás čekají?

Od Alpenvereinu:
Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu).

40_Titel_2017.jpg

Za získání 5 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 70,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku.

sportler-gutschein-2018.jpg

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 160,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku.

sportler-gutschein-2018.jpg

Od Alpenverein.cz a lidé&HORY:
Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma celoroční předplatné časopisu lidé&HORY nebo časopisu TURISTA (dle vlastního výběru).

Za získání 5 nových členů do řad AV obdrží každý měsíc 3 vylosovaní stávající členové slevový kupon ALPY v hodnotě 750 Kč.

Za získání 10 nových členů do řad AV obdrží každý měsíc 3 vylosovaní stávající členové zdarma členství v Alpenvereinu na rok 2020 (případně na rok 2021).

Podmínky soutěže:

Každý stávající člen ÖAV, který má uhrazené členské poplatky na aktuální rok (2021) a který získá nové členy do řad ÖAV může získat některé z výše uvedených odměn.

Stávající člen je ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok.

Nový člen je ten, kdo nikdy nebyl členem žádné sekce Alpenverein a má uhrazené členství na aktuální rok (2021). Novým členem pro rok 2021 je i ten člen, který si členské poplatky na rok 2021 uhradí v období od 1.9. do 31.12.2020 a získá tak členství na zbytek roku 2020 zdarma.

Jeden soutěžící člen může získat:
- 1-4 mapy (za získání 1-4 nových členů),
- plus jedno předplatné časopisu lidé&HORY nebo TURISTA (za získání 1 nového člena), časopisy zasíláme pouze po ČR,
- plus jeden šek v hodnotě 70€ a slevový kupon ALPY v hodnotě 750 Kč (za získání 5 nových členů; kupon získá v případě, že je vylosován)
- plus jeden šek v hodnotě 160€ a jedno členství v ÖAV zdarma (za získání 10 nových členů; členství získá v případě, že je vylosován).

Uplatňovat požadavek na mapu a další odměny lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy ÖAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

U naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat odměny pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mít uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

Jak získat odměny:

1. osobně - zastavte se v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63, formulář vyplníte na místě, předplatné časopisu aktivujeme na počkání, mapu nebo mapy si vyzvednete v sousední prodejně MAPIS (můžete hned nebo později, nejpozději však do 31.10.)
2. na dálku - pošlete poštou nebo mailem vyplněný formulář, mapu nebo mapy pošleme poštou doporučeně

Šeky na nákup v prodejnách SPORTLER nevydáváme na počkání, ale posíláme poštou, nebo po domluvě předáme osobně.
Vylosování slevového poukazu ALPY a členství v ÖAV zdarma za získání 5 nebo 10 nových členů proběhne vždy do 15. dne následujícího měsíce (tzn. do 15.2. za leden, do 15.3. za únor atd., poslední proběhne do 15.11. za říjen). Každý měsíc (leden-říjen) losujeme 3 členství. Vylosovaní budou informováni písemně či telefonicky.

Formulář pro soutěž Získejte nového člena do řad Alpenvereinu 2021 je ke stažení zde.

Seznam AV map:

AV klad 2018.JPG