Připojištění sportovního vybavení

Nezáleží na tom, zda lyžujete, chodíte na turistiku, jezdíte na horském kole nebo lezete. S pojištěním sportovního vybavení získá i vaše oblíbené vybavení pojistnou ochranu.
Alpenverein nabízí připojištění vašeho sportovního vybavení jen za 26 EUR ročně.

Pojištěno je rozbití a ztráta sportovního vybavení (kolo, lyže, horolezecké vybavení). Pojištění kryje náklady na záchranu sportovního vybavení, náklady na opravy a ztrátu do maximální výše 3 000 EUR (spoluúčast 350 EUR).

Záchrana
Na túře se vám stane nehoda. Poté, co jste byli bezpečně vyproštěni, je vaše sportovní vybavení stále na místě nehody. S tímto doplňkovým připojištěním se toho nemusíte obávat. Vaše vybavení bude také vyzvednuto a náklady na vyzvednutí vám budou proplaceny. Platí v případě, kdy se jednalo o pojistnou událost člena ÖAV, která byla likvidována po linii AWS (pojištění, které je součástí členství v ÖAV).

Oprava a ztráta
Dojde-li v důsledku pojistné události ke škodě na sportovním vybavení, budou uhrazeny náklady na opravu nebo ztrátu sportovního vybavení do aktuální hodnoty. Platí v případě, kdy se jednalo o pojistnou událost člena ÖAV, která byla likvidována po linii AWS (pojištění, které je součástí členství v ÖAV).

Sportovní vybavení
Pojištěno je sportovní vybavení potřebné pro provozování následujících sportů: turistika, horolezectví, horolezectví, lezení po zajištěných cestách, lyžování, skialpinismus, túry na sněžnicích, běh na lyžích, snowboarding, jízda na divoké vodě, canyoning a jízda na horském/trekovém kole (vč. e-bike). Mezi sportovní vybavení se nepočítá foto a video vybavení, mobilní telefony, tablety, notebooky a podobně.

Maximální krytí je 3 000 EUR na pojistnou událost. Na každou pojistnou událost se vztahuje spoluúčast ve výši 350 EUR.

Připojištění objednávejte:
kliknutím na zelené pole VERSICHERUNG BEITRETEN

Pojistitel je Generali Versicherung AG, pojištění zprostředkovává společnost KNOX Versicherungsmanagement GmbH.
Informační dokument o pojistném produktu i všeobecné pojistné podmínky připojištění (německá verze) jsou k dispozici na výše uvedených stránkách.

Výše uvedený text je volným překladem z německého originálu a není právně závazný.
ALPY, spol. s r.o. neodpovídá za správnost a obsah jiných informací než uvedených v německé verzi na webové stránce nebo v informačním prospektu. V případě výkladu platí jako závazná pouze originální, německá verze. Překlady nabízí ALPY, spol. s r.o. svým členům vždy jako službu a v žádném případě nejsou právně závazné.