Registrační formulář - pro nové i stávající členy

Členství v rakouském Alpenvereinu a s tím související pojištění platí NA KALENDÁŘNÍ ROK, tj. vždy do 31.12. aktuálního roku, resp. do 31.1. roku následujícího. Výjimku tvoří zvýhodnění pro nové členy, kteří si zaplatí členství po 1.9.

Pokud máte zájem stát se členem rakouského Alpenvereinu, sekce Praha-Innsbruck, využijte laskavě následující registrační formulář. Po vyplnění formuláře obdržíte email s rekapitulací Vámi vyplněných údajů, celkovou částkou a informacemi k úhradě. V případě platby kartou budete přesměrováni na platební bránu. Pokud email neobdržíte, kontaktujte nás.

Po vyplnění registrace a po provedení úhrady členských poplatků obdrží zaregistrovaný člen AV emailem provizorní členský průkaz.

Pozor změna od 1.12.2018
Od 1.12.2018 si nelze zaplatit připojištění trvalé invalidity společně s členstvím v Alpenvereinu. - Na základě dohody mezi vedením rakouského Alpenvereinu a rakouskou pojišťovnou Generali Versicherung AG, pojistitelem pro ÖAV, bylo rozhodnuto, že od 1.12.2018 si mohou členové Alpenvereinu uzavírat připojištění trvalé invalidity pouze přes rakouské stránky https://oeav.mitgliederversicherungsservice.at/versicherungen/unfall-lebensrente/. Více informací o připojištění najdete také zde.